0322 457 23 27

Turistik

ÖZBEKİSTAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ ( ÖZBEKİSTAN) TURİSTİK

1. Pasaport 1 yıldan eski olmayan ( Var ise eski pasaportlar )
2. 2 Adet resim ( arka fonu beyaz 3.5 mm 4.5 mm ölçülerinde )
3. Davetiye ( Mapi Vize Aracılığı ile 10 veya 15 iş gününde temin edilmektedir )
4. Kimlik fotokopisi