0322 457 23 27

Turistik

TAYVAN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ ( TAYVAN )

1. Pasaport 1 yıldan eski olmayan ( Var ise eski pasaportlar )
2. 2 Adet resim ( arka fonu beyaz 3.5 mm 4.5 mm ölçülerinde )
3. Şirket antetli kağıdına yazılmış olan konsolosluğa hitaben dilekçe
4. Şahsi banka hesap hareketleri ( güncel bakiyeli banka tarafından kaşeli imzalı )
5. Satın Alınmış Uçak Bileti
6. Otel Rezervasyonu